fbpx

Sikkerhet og personvern

Sikkerhet og personvern

Vi etterstreber å gjøre din handleopplevelse så god som mulig. For at du skal oppleve origoforlag.no som et trygt og sikkert nettsted samler vi inn automatiske data. 

Som mange andre nettsteder samler vi inn informasjon som IP-adresse, type nettleser, plattform, operativsystem, dato og tid for besøk. Informasjonen vi innhenter brukes til å forbedre våre nettsider, slik at du skal få en god handleopplevelse hos oss. Informasjonen brukes kun internt og deles ikke med 3. part. Vi bruker informasjonskapsler til å innhente slik informasjon. Denne typen data er verdifullt i markedsføringen. 

Når du foretar en bestilling på origoforlag.no – innhenter vi ikke flere opplysninger enn nødvendig. Dette innebærer navn, adresse, postnr., poststed, telefonnr. og e-post adresse – det er nødvendig informasjon som vi må ha for å levere produkter til deg. 

For å ivareta sikkerheten ytterligere har vi et Secure Socket Layers (SSL) sertifikat med 256 bits kryptering. Overførselen av data er kryptert og uleselig.

 

Har du ytterligere spørsmål om sikkerhet og personvern kan du kontakte oss.

Scroll To Top
Close
Close
Butikk
0 Ønskeliste
0 Handlekurv
Close

Min vogn

Shopping cart is empty!

Continue Shopping